Pripreme mogu početi!

Spadam u one čudake koji puno razmišljaju o tome što će pokloniti, i koji se vesele gotovo svakoj prilici za darivanje. Uglavnom, često se dogodi da sam spremna za darivanje i onda kada se darivanje ‘kao takvo’ i ne očekuje. 🙂

Isto tako, ako nisam zadovoljna ili nemam spreman poklon koji i mene veseli, jednostavno ne darujem! (bez obzira o kakvoj je prilici riječ!)

Da, to sam ja, i da, moja faza – nazovimo to ‘ozbiljnijih priprema’ – je počela! Papir za zamatanje je kupljen, o vrpcama, porukama i bojama još razmišljam. Uglavnom, sve je već posloženo i gotovo – u glavi. Zelena boja nekako je prevagnula, ne zato što je trendy, in ili sl. već zato što je volim!   I… zato što nas čini sretnijima! 😉

Neće mi smetati ako se prošvercaju još i natur, crna i bijela (klasik trio)!

Naravno, tko kaže da vaši pokloni moraju biti umotani passé? Ako uživate u vatrometu boja, to je skroz ok i samo naprijed!

Vjerujem kako je SADA! idealno vrijeme za ozbiljniju izvidnicu, ali i kupovinu sitnica koje čuvaju živce, ali i ‘’život znače’’:

  • Papir za zamatanje (u ponudi već je i vjerujem kako će vam one najinteresantnije uzorke sve pokupovati čudaci kao što sam ja… a nas ima, vjerujte!)
  • Vrpce, ukrase, kartice sa porukama ( guštajte! – sada je idealno vijreme za to!) Ništa neće nadmašiti taj ‘osobni dodir’, kao kada napravite sami ukrase za poklon
  • Obavezno kupiti (i sakriti!) – Selotejp, ljepilo i škare – (nema igranja bez kvalitetnog alata!)

Hoću reći da su praznici iza ugla i da kreće najluđe razdoblje u godini koje je uvijek prepuno veselja, zabave, obiteljskih i tradicionalnih okupljanja. Ako odradite ovu fazu, ostaje vam samo da još pronađete poklone!  

A za to još imate i više nego dovoljno vremena, … ili ?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s