Jedan telefonski poziv …

… i jedan neplanirani post. Dogodio se slučajno, nakon jednog telefonskog poziva dragoj i staroj prijateljici. Neplanirani poziv, u pravo vrijeme. Iako sam sigurna kako je ”bilo koje” vrijeme – uvijek i ”ono pravo”!

Vrijeme je blagdana, okupljanja, druženja, iščekivanja i topline. Nije bitno jesmo li uvijek tu, bitno je da smo tu jedni za druge kada je to potrebno.

Dijeli nas još samo par dana do prosinca i ako još nemate spreman Božićni vijenac za vrata, evo par genijalnih koji će vas inspirirati i očarati. Mene svakako jesu!

Ovi vjenčići  su orginalni, odvažni i hrabri! A to je ono što se broji!

Razne kuglice, ukrasi, mašne i trake u raznim bojama, čempresi, bor…  Zvuči jednostavno, no ipak… Ako još uvijek niste pronašli vijenac za vrata koji vas je očarao, imate još malo vremena za odabrati ‘onaj pravi’!

Možda pomgne ovih par savjeta:

  • Budite suzdržani, dosadno je ponavljati već kako je ‘manje više’, ali stvarno je! Čak i kada su  blagdani u pitanju. Možda se tada samo malo lakše prašta!
  • Odlučite se za maksimalno 3 boje, ako idete na više – ma i to je OK, samo su šanse da sve krene po zlu malo veće. (radije ne!)
  • Svejedno ostanite hrabri. S crvenom, zelenom i bijelom ne možete pogriješiti. A kombinacija može biti dramatična i uzbudljiva i u crnoj boji!

Božićni vijenac na vratima je simbol života, besmrtnosti, snage, nade, radosti i ljubavi. Moja vrata će krasiti jedan od ovih vijenaca. Ove godine, potpuno neočekivano, neću izrađivati vlastiti.

Ovaj post nije bio u planu. Kao ni ovaj vijenac na vratima. No takvi postovi su nekako najslađi.

Jeste li već nabavili svoj vijenac za vrata (ili napravili svoj telefonski poziv)? Jer ako ”nije uvijek”, onda je upravo SADA pravo vrijeme za akciju!

Svi vjenčići za vrata su rezultat spretnih i kreativnih ruku B.B i sve ovo može biti i ….TVOJE!


Za više informacija gdje, šta i kako javite se na mail. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s