8 Trend Atmosfera za 8 različitih karaktera

Osim Das Haus – kuće budućnosti, na sajmu namještaja u Kölnu predstavljeno je i 8 različitih(!) trendova koji će obilježiti 2020/21.godinu.

Sve prostore su osmislili i uredili kreativni direktor sajma Dick Spierenburg i stilist Floor Knaapen.

Spierenburg i Knaapen su sa svojih 8 Trend Atmosfera pokazali, da bez obzira na to kako razmišljate, kojih ste afiniteta i sklonosti, preferirate li staro ili novo, tamne ili svijetle tonove, uvijek možete biti u trendu! A da biste bili u trendu, trebate imati stila! 🙂

Uživajte u slikama, inspirirajte se i javite mi koja od 8 Trend Atmosfera najbolje odgovara vašem karakteru!

The Sculptor

Volite moderan namještaj i skloni ste minimalizmu. Ljubitelj ste nježnih i pastelnih tonova i prirodnih materijala. Koža, mramor i kamen su vaši favoriti. Napraviti ćete sve kako bi postigli ugodnu atmosferu, smireno raspoloženje i osjećaj čistoće.

The Earth Lover

Ljubitelj ste udobnosti i zaljubljenik u sve što je povezano sa ‘zemljom’. Obožavate tople tonove i sa nestrpljenjem čekate povratak terakote. Svaki kutak vašeg stana mora biti ugodan. Najradije bi jeli samo iz ručno rađene keramike, a na spomen baršuna odmah se raznježite. Vaša inspiracija je mediteran ili pustinja. Dakle, sve što je toplo i povezano sa suncem.

The Inovator

Vi spavate sa jednim okom uvijek otvorenim. Spremni ste isprobati sve što je novo, uvijek ste uz toku, volite jake boje i svakojake interpretacije već viđenog.

Volite se osjećati moderno i ne bojite se živjeti u umjetničkom dijelu! Vaš dom je i vaša životna inspiracija!!

The Revivalist

Za vas je sve staro opet novo, i to tako da ga doživljavate na neki poseban i drugačiji način. Sanjate o jednom Ritveldu u boravku ili Mondrianu na zidu. Vaš potpis su geometrijski oblici, 2D iluzije i najčešće primarne boje.

The Simplifier

Vas grije i hladno sjeverno sunce. Volite beton, drvo i metal u toploj završnoj obradi. Veliki ste obožavatelj skandinavskog dizajna, kolekcionar ste i u ptorazi za jedinstenim komadom namještaja spremni ste proputovati cijeli svijet. Vi vidite boju i radost u svim nijansama sive! 🙂

The Geometrist

Arhitekt vlastitog života. Volite kontrolu, i ne možete razmišljati ako stvari nisu uređene i organizirane. Vaš životni prostor je bezvremen, definiran je dimenzijama, redosljedom i materijalima poput stakla i ogledala. uglavnom majstor ste u stvaranju bezvremenskog ugođaja.

The New Historian

Za vas se može reći da ste blagoslovljeni ‘okom starog majstora’. Romantični i puno čitate. U muzeju se osjećate kao kod kuće, volite tamne tonove i meke materijale poput baršuna i krzna. U vašem domu se redovito pije iz kristalnih čaša i uživa u svježem cvijeću. Dobar ste poznavatelj umjetnosti i glazbe, klasične naravno, ali i moderne.

The Organizer

Vaša briga o Zemlji je nešto što se podrazumijeva. Uživate u zelenilu a sve proizvode birate s ljubavlju i pažnjom. Vi promišljate. Organski živjeti je za vas jedini razuman izbor. Vaš dom je pun održivih rješenja i dobro odoljevate pritiscima konzumerizma. Vaša inspiracija dolazi sa istoka gdje je manje više, a preciznost izvor spokojstva.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s